Betaalmethoden

Betalen bij afhalen (PIN / contant)


U kunt uw bestelling ook in de winkel afhalen, dan kunt u met PIN of contant betalen.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte en snelste methode voor Nederlanders om een betaling af te ronden. Het is daarnaast zeer veilig en je betaalt in de veilige omgeving van je eigen bank. Bovendien kunnen wij direct bevestigen dat jouw order is betaald, wat weer scheelt in de levertijd. Wij vragen geen betaalkosten voor iDeal.

Vooruitbetaling / Bankoverboeking

Wil je liever handmatig het bedrag overboeken naar onze rekening via Internetbankieren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor kun je de volgende gegevens gebruiken:

IBAN Rekeningnummer: NL14INGB0666445834
BIC Code: INGBNL2A
Ten name van: MobyDick BV
Betalingskenmerk: gaarne ordernummer vermelden

Paypal


Betaling via Paypal is ook mogelijk. U kunt uw creditcard of bankrekening gebruiken om via Paypal te betalen. Doordat Paypal hogere kosten met zich meebrengt dan andere betaalmethodes zijn wij wel genoodzaakt deze aan u door te berekenen. Als u met Paypal betaalt zal 3,4% van het orderbedrag als betaalkosten worden toegevoegd aan de rekening.

Bancontact / Mistercash

Wij accepteren ook betalingen via Bancontact / Mistercash. Hiervoor rekenen wij geen betaalkosten.

Sofort

U kunt ook gebruik maken van de betaalmethode Sofort. Hiervoor rekenen wij geen betaalkosten.

Creditcard

Wij accepteren ook creditcard betalingen. Hiervoor rekenen wij 1,8% aan kosten.

Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Ariasnorkelmasker.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Ariasnorkelmasker achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. Wij rekenen 99 cent aan kosten voor het gebruik van Afterpay.
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »